CoreKut

CoreKut hesabını ve verilerini silmek

Sürüm 1.0

Uygulamadan (en hızlı yol)

  1. CoreKut'u aç, sağ üstteki profil simgesine dokun → Profil.
  2. En altta Hesabı sil → Hesabımı kalıcı olarak sil.

Hesabın ve bulut verilerin hemen silinir; telefonundaki veriler de temizlenir.

Uygulama elinde değilse

CoreKut hesabında kayıtlı e-posta adresinden destek@corekut.com'a "Hesabımı silin" konulu bir e-posta gönder. Kimliğini doğrulamak için hesabındaki e-postaya bir onay bağlantısı ya da sorusu gönderebiliriz. Talebini en geç 30 gün içinde, çoğu zaman birkaç gün içinde yerine getiririz ve sana bildiririz.

Ne silinir

Ne kalır, ne kadar

KalanNedenEn çok
Şifreli yedeklerdeki kopyalarSistem yedekleri30 gün, sonra kendiliğinden silinir
İçeriksiz kötüye kullanım sayaçları (kaç koç mesajı ve öneri kullanıldığı; hesap ve cihaz kimliğine bağlı)Ücretsiz hakların hesap silinip açılarak sıfırlanmasını önlemek400 gün
Sunucu kayıtlarıGüvenlik ve hata ayıklamaDolunca kendiliğinden silinir (birkaç hafta)
Yapay zekâ sağlayıcısının (OpenAI) kötüye kullanım izleme kaydıSağlayıcının politikasıYaklaşık 30 gün
Mağaza (Apple / Google) kayıtlarıSatın alma mağazanın kendi kaydıdırMağazanın politikası

Abonelik

Hesabı silmek aboneliği durdurmaz. Pro aboneliğin varsa önce iptal et:

Misafir verileri

Hesap açmadıysan verilerin yalnız telefonundadır; uygulamayı silince silinir. Misafir dönemine ait kullanım istatistiklerini Ayarlar → Gizlilik → "Kullanım verisi paylaş" anahtarını kapatarak silebilirsin.

Sorun: destek@corekut.com